Timebestilling

Vi har forberedt for deg noen løsninger som vil hjelpe deg å kontakte våre spesialister. Skape en helt gratis konto for å anvende mulige kontaktformer. Når du har logget inn, få tilgang til å kontakte psykologen.

1 Velg Psykologen

psycholog
Se på profiler til psykologer og velg den som passer best til dine behov. Om du har problem med å velge, skriv til oss og vi hjelper deg å velge den riktige psykologen.

2 Velg en form for kontakt

psycholog

E-post konsultasjon en en mulighet å beskrive alle dine problem når du har logget deg inn på din konto og betalt for tjenesten. Husk å beskrive det så nøyaktig som mulig! Psykologen vil svare på meldingen din innen 4 virkedager.Skype videosamtale er praktisk form for å direkte kontakte psykologen. Når du har valgt dato og motta e-post-bekreftelsen får du en instruksjon hvordan du kan kontakte Psykologen via Skype. Videosamtale varer 50 minutter.
Om du bestiller parterapi eller familieterapi bestille to sammenhengende timer på samme dag slik at møtet varer i 2×50 minutter. Dette er den optimale tiden for parterapi eller familieterapi.

3 Book møtet

psycholog

Når du booker møtet med psykologen velge optimal dato og tid i psykologens kalender.
Husk! Om du bestiller parterapi eller familieterapi bestille to sammenhengende timer på samme dag slik at møtet varer i 2×50 minutter. Dette er den optimale tiden for parterapi eller familieterapi.

4 Bekrefte og betale

psycholog
Betale via PayU eller Paypal. Dette systemet hjelper deg å utføre kredittkorttransaksjoner, rask pengeoverføring, eller en standard betaling på kontoen. Alle transaksjoner sikres med SSL-sertifikat.

5 Bekreftelse på betaling.

psycholog

Så snart vi mottar bekreftelse på betalingen sender vi deg en bekreftelse på avtalt tid via e-post, informasjon om datoen finnes også på kontoen din. Vi gir deg kontaktinformasjon for Psykologen-.
Hvis du velger Skype videosamtale, må du ha installert Skype. Skype-instruksjon er også tilgjengelig på linken du får fra oss.

6 Møte med Psykologen

psycholog
Individuell møte med Psykologen varer 50 minutter. Øppne din Skypekonto når du har reservert samtale med Psykologen. Du får Skypeloggin av Psykologen via e-post, Psykologens Skypeloggin er også tilgjengelig på din konto.